В Сливенско се провежда специализирана операция по противодействие на битовата престъпност

...
В Сливенско се провежда специализирана операция по противодействие на битовата престъпност
Коментари Харесай

Акция срещу купения вот в Сливенско: Иззеха списъци с имена и голяма сума пари

В Сливенско се организира профилирана интервенция по противопоставяне на битовата престъпност и предварителна защита на купения избор, оповестиха от полицията.

Операцията е 42 часова и се организира от екипи на ОД на Министерство на вътрешните работи, Районните ръководства в Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица със съдействието на Зонално жандармерийско управление-Бургас, ДГС и Комисията за отбрана на потребителите. Към 11:00 часа има 9 арестувани. Служители на бранш „ Противодействие на икономическата престъпност ” са иззели 350 кг тютюн без бандерол. При инспекция в частен парцел в град Сливен са намерени списъци с имена, 11 000 лева и злато. 

При инспекции на адреси в Сливен и Нова Загора са конфискувани различни наркотични субстанции и 21 дози метамфетамин. При инспекция на адреси в Нова Загора по отношение на добита информация за открити персонални документи и копия на персонални документи. Извършват се инспекции на търговски обекти и питейни заведения в цялата област. Продължават инспекциите по отношение на разпространяване на хероин и метамфетамин.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР